Thysken

Skogspromenad.

God morgon! Eller kanske God förmiddag. Jag hade lite svårt att sova i natt. Så jag klädde på mig och gick ut en sväng här i Holmsund. På något konstigt vis dras jag alltid  till skogen. Jag tycker om det. Tror inte jag är ensam om det. Jag brukar tycka om att sitta på en stubbe eller liknande. Nu var det bara så att jag glömde kaffet hemma. Nåväl. Får väl klara mig ändå. Tänkte jag. I skogen verkar allting mörk. jag hörde något som rörde sig i skogen. Det lät väldigt nära. Ungefär som om en björn var ute och letade efter något att äta. Konstigaste är att björnar brukar ligga och vila vid den tiden. Så vad var det jag hörde. Jag  fick inte se det djuret. Kunde varit vilket djur som helst. Spännande var det i alla fall. Du som läser detta. Önskar dig en fin dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.