Julafton 2010

Nu ligger jag i mammas fåtölj och kikar på Tomten är far till alla barner, jag tröttnar aldrig på denna film. I år firade vi jul här hemma bara vi och imorrn ska släkten träffas hos mormor och morfar. Mina kusiner har sin farmor och farfar kvar i livet så i år är dom hos sina pappors släkt på jul och vi är alla tillsammans på juldagen hos mormor och nästa år är vi förhoppningsvis alla hos mormor och morfar på julafton och sen är min familj tillsammans på juldagen och kusinerna hos  farmor och farfar, hängde ni med?

Min farmor har jag tyvärr aldrig träffat då hon lämnade oss då pappa var i tonåren och farfar gick bort när jag var sex tror jag. Jag har två farbröder men inga kusiner på den sidan. Tänkte snabbt berätta lite om min jul innan jag smäller av i sängen.

Det har pysslats och fixas mest hela dagen med mat, ljuslyktor och annat. Vid ett såg vi på Trolltyg i tomteskogen och sen var det ju Kalle Anka vid tre. Vid fem kom lillebror från stan och vi började duka i ordning maten. En smarrig julmiddag som satt där den skulle, tänk så mycket slit för en sak som är över så snabbt. När vi smält maten så var det dax för julklappar och sen blev det fruktsallad till efterrätt. Nu ligger jag som sagt och ser film, ena brodern har åkt hem till stan, andra brodern sitter framför sin datorn, pappa sitter vid sin dator med nya skärmen som han fick och mamma springer emellan tvn, sin dator och köket.

Det har varit full rulle och jag har inte legat och vilat en enda gång idag och det får jag sota för nu. Gösses Amalia va ont jag har och medicinen har inte kickat in än trots att jag tog medicinen för 2½ timme sen. Ska se klart filmen sen ska jag bädda ner mig och hoppas på att vakna till en mindre smärtsam juldag.

Hoppas ni har haft en fin fin jul och att ni fått många fina klappar, ätit god mat och spenderat tid med alla ni älskar. Många varma kramar till er 🙂

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.