Blog Award

 

Jag fick precis en "Blog Award" av Marja som oxå bloggar här på VK

I stället för att få en statyett, ställs det vissa krav på mig i samband med den här utmärkelsen.

Jag ska berätta 5 saker om mig själv, som ni inte redan vet. Sedan ska jag skicka samma Award vidare till 8 andra bloggar, länka till dem och presentera dem.

OK, 5 saker ni inte vet om mig:

1. Jag har jobbat som pizzabagare en gång i tiden. Jag har nog aldrig varit utan jobb sen jag gick i 9:an. Jobbade extra efter skolan och på helger. Bakade pizza, flippade hamburgare, suttit i kassan på både Ica och Konsum.

2. Jag har varit innebandymålvakt i tonåren men fick tyvärr sluta med det efter en knäskada. Innebandy är nått som jag alltid älskat och blev jätteledsen då läkaren sa åt mig att det vara bara att ge sig. I högstadiet kallade dom mig för kryckan då jag ofta hoppade runt med dom p.g.a mitt knä.

3. Min första klubb som jag blev medlem i hette Toby Club och det var en fiskeklubb. Varje månad fick man ett nytt fiskedrag på brevlådan och en tidning. När man är uppvuxen ute i en by så finns det inte så mycket att göra så jag och mina vänner fiskade ofta och mycket.

4. Jag och några vänner var ute en kväll för länge senoch prommenixade när en sur grinig gubbe börja jaga oss. Han hade en bössa med sig och innan vi visste ordet av det så small det. Han hade laddat med grovsalt och jag kan säga som så; DET SVED! Vi sprang rädda hem till en av kompisarnas föräldrar som genast åkte över till gubben. Det var en sjuk gammal man som hade haft problem med ungdomar som hela tiden var och förstörde i hans trädgård och hans hus. Han trodde vi var dom så vi var på fel ställe vid fel tidpunkt. Han bad om ursäkt och förutom lite svidande lår och rumpor så var det ingen fara med oss.

5. Det finns ett träd vid Könsasjön som har ett stort hjärta inristat i det. Det står J ♥ L och det var min första kärlek som gjorde detta. Jag var då 12-13 år tror jag. Det var så fint gjort tycker jag! Om det är nått man kan säga om mig så är det att jag är en obotlig romantiker.

Etiketter:

4 kommentarer

 1. Hanna

  Hejsan! Jag läser din blogg nästan varje dag nuförtiden!
  Jag tycker att den är väldigt spännande och intressant!
  Jag har länkat din blogg på min blogg eftersom du förtjänar MÅÅÅÅNGA läsare & jag skulle kanske kunna hjälpa till ^.^

  Jag har däremot en fråga. Jag undrar vad som egentligen hände. Jag kanska inte har läst så jättenoga men du skrev att det liksom bara högg till i rygen & du hade brutit den?! Jag kanske har glömt at läsa en rad men jag undrar om det egentligen var en haj eller vad det egentligen var! Tacksam för svar! Gärna vid e-post eller kommentar på min blogg!

  Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.