Recept på kycklingfilén

Fick en fråga om receptet men jag är ledsen, jag har tyvärr inget exakt recept på såsen eftersom jag bara höftar när jag gör den, men jag kan försöka. Det är ju ingen nyttig sås men ack så god, den går ALLTID hem!! Jag börjar kvällen innan med att lägga kycklingfilén i en smarrig marinad, välj den ni själv tycker om. Sen när det är dax för middagen så lägger ni kycklingen och marinade i en form och låt gå i ugnen tills den nästan är klar.

Lägg sen över kycklingen i en annan form och gör en smarrig sås på en stor burk lätt creme fraiche, en milda minimat, två knorr fond du chef buljongbyttor, ca 1 msk dijonsenap, 1 ordentlig msk messmör (i hate it!! men i såsen är den ett måste), lite soja för att få färg och smaka sen av med salt och peppar. Tror inte att jag har glömt nånting nu! Rör ihop detta och slå sen över kycklingfilén och låt gå i ugnen tills den är helt färdig. Helst ska detta serveras med pressad potatis men i helgen hade vi färsk pasta till.

Hoppas du blev nöjd med svaret 🙂

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.