Min söndag

Idag fick jag sjukts på apoteket  av grannnen så jag fick hämta ut min medicin som jag fick utskriven på akuten igår. Det är en morfintablett som jag ska äta några dagar med uttrappning. På apoteket så träffade jag en av mina läsare Marja, riktigt skoj är det att träffa glada läsare. Synd bara att det blev så hastigt för just som hon kom fram och hälsa så var det min tur att hämta ut receptet.

 

 

 

Sen så följde jag med grannen och jänta hans ner på stan en sväng för Ida ville leka i snöfortet på Renmarkstorget. Ett snabbstopp nedanför Bräntis så hon fick åka lite skrillor och sen hem igen. Grannen gick hem till sig och Ida kom till mig och drack varmchoklad. Nu ligger jag på spikmattan för att mjuka och värma upp ryggen lite. André står och diskar och snart ska vi göra sushi 😀
Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.