Kan inte sova

I natt är en sån där natt som man bara vill ska vara över. Jag har sånt kryp i kroppen och jag håller på bli tokig! Jag har tagit en extra tablett av medicinen jag äter varje kväll som ska ta bort udden av mitt nervpirr men den hjäpler inte, det är bara en sån natt helt enkelt.

Glömde ju berätta tidigare idag att vi har kollat på resor och faktiskt hittat en bra, den ska bokas nu inom kort. Det ska bara kollas upp med chefer om ledigheten (för oss är det OK:at redan) med kusen måste kolla.

Nä försöka somna om kanske? Räkna lite får, eller varför inte apor i träd? Drömma sig bort utomlands redan nu. Well well, jag hoppas ni sover gott just nu mina fina läsare. Natti natt, kram kram

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.