Fredagsfräckis

Det var en gång en kvinna som skulle gifta sig. Hon var hos sömmerskan för att prova sin klänning inför bröllopet och berättar där att det var fjärde gången hon skulle gifta sig. Sömmerskan utbrister då att hon inte kan gifta sig i vit klänning!
– Varför inte? undrar kvinnan.
– Det förstår du väl? Du är ju inte oskuld! svarar sömmerskan.
– Det är jag visst det! uvarar kvinnan.
– Och hur kan du var det efter att ha varit gift tre gånger? undrar sömmerskan.
– Jo, första gången var jag gift med en gynekolog, och han ville bara se! Andra gången gifte jag mig med en psykolog och han ville bara prata om den! Och tredje gången var jag gift med en frimärkssamlare och tror du jag saknar honom eller?

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Gunnsan

    Hej Lotta
    Kuliga historier.Här fårdu en av mig
    En ung kille hade hamnat på lasarettet.En äldre sköterska tvättade och bäddade om honom efter det kom hon rodnande ut till sina kollegor och sa:Oh,vet ni han har tatuerat in Adam på snoppen.En ung blond syster blev nyfiken och gick in för att titta.Blossande röd och ivrig utbrast hon:Jag tyckte det stod Amsterdam jag
    Kram Gunnsan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.