Thailand here we come!!!!!!!

För en liten stund sen så bokade vi (jag, sambon, kusinen och hennes kille) vår efterlängtade resa till Thailand. Det blir min tredje resa, men deras första. Varför Thailand igen? Enkelt, efter allt som hände där så har jag så starka band med det landet och är totalt förälskad i folket, kulturen och landet. Vi kommer åka på lördag den 2 februari och kommer hem igen den 26:e


Fy tusan vad jag längtar nu och det blir att hålla hårt i slantarna så vi kan roa oss ordentligt där. Jag måste fixa en resväska men annars är jag klar för värmen. Sambon måste fixa ett pass och ta en spruta eller två, sen är han oxå redo. Vår första resa tillsammans och jag är säker på att det inte är sista. Knappt två månader kvar, det kommer gå undan nu 😀


Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.