Alla hjärtans dag

Hej alla mina underbara vänner, släktingar, bekanta och läsare. Jag hoppas att ni får en helt underbar alla hjärtans dag och jag skickar en varm kram till er härifrån. Nu är vi på vårt hotell alldeles bredvid Surin Beach och har nästan precis kommit in genom dörren. Vi dumpade ungdomarna och for iväg på en romantisk middag bara vi två. Vi åt supergod mat, drack goda men starka (läs bara sprit) drinkar och såg när solen gick ner. Vi är toktrötta efter en dag på stranden så vi ska bädda ner oss och se en film, det är ju en dag imorrn oxå. Ungdomarna gick just ut och där märker man att det är en åldersskillnad på 6 och 8 år, vi är som pensionärer och vet ni hur skönt det känns.Mina fina pärlor från Phuket Pearl factory som jag fick av hjärtat mitt


 Redo att gå på dejtÄlsklingen bjöd ut mig på en smarrig middag


Stekt ris med räkor


Grillade jätteräkor


Grillade ribs till gubben min


Kyckling till migMmmmm mat


FärdigSolnedgången

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.