Hemma igen

Det har varit dåligt med bloggande den senaste veckan och jag ska när orken finns ladda upp massa bilder från den veckan. Jag är tröttare än töttast nu, men vi är hemma.


Nu har vi packat upp väskorna, slängt i två maskiner tvätt, renbäddat och jag har gjort en stor pastasallad. Ett varmt bad och en hink med hudkräm (är torr som fasiken) så är jag redo för en skön natt sömn i min egen säng. Ska bli så skönt att ligga i nått mjukt då sängarna i Thailand är som ett cementblock med ett lakan på. Det känns att man varit på resande fot i ett dygn och att sömnen lyst med sin frånvaro

Jag återkommer när jag sovit bort jetlagen och landat i att jag är hemma

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.