Julkort

Louise HägglundJosef Alexander Frida Miriam 4 tomtenissar

Ja man vet ju hur det är nu när barnen börjar bli större, ju tidigare man skickar in kort så ju billigare blir det och jag brukar beställa ganska många. Jag älskar att få julkort det är så himla roligt och framförallt sådana med barn på. Och träffas man sällan så är det roligt att få se hur barnen har växt.

Så i dag har vi haft stora tomtedagen Anna och barnen var här så Anna har fotat och det blev bra bilder hon är duktig och har en bra kamera. Och helt otroligt så fick vi till och med bra kort där alla fyra är med.

Till lunch åt vi fläskpannkaka med farfarsylt som barnen säger (hjortronsylt) farfar älskar den sylten äter den till allt ja till och med till palt.

Medan flickorna sov fick jag och Anna prata av oss om allt möjligt för grabbarna har lekt helt fantastiskt i dag. Dom for precis för en stund sedan så nu har jag börjat med middan Kycklingsoppa det passar bra i detta gråa väder.

I morgon så träffas vi i reyvgänget kl 09:00 jag måste avbyrta vid 13:00 tiden för då börjar jag att jobba. Och på söndag kan jag inte vara med överhuvud taget för jag jobbar
08:00- 20:00. Men sedan är det länge kvar tills jag jobbar helg igen och det blir bra men då REVYAR vi i ställe varje helg fram till 1 jan när vi börjar spela på riktigt.

Vi hörs/ Louise

En kommentar

  1. anna

    ja ,julkort… håller me att det är jätte roligt att få…. måste ta mig i kragen o fixa några nu jag oxå… brukar alltid bli i sista minuten!
    ha en bra fortsatt helg- kram anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.