Fullspäckad helg med jobb, REVY, farsdag.

Urban HägglundFörst vill jag säga till alla pappor framförallt till min underbara pappa grattis på farsdag.
Ja min helg har varit fullspäckad i går morse så for jag hemifrån vid 8:00 tiden till Forum för att ha REVYträff och gud så roligt nu har vi börjat träna för fullt va kul det är men man känner att det tar nog ett bra tag innan man hittar sina exakta roller.
Urre och barnen kom förbi och åt lunch med oss. Barnen ville inte fara dom tyckte att det var roligt. Vi hann faktiskt igenom en hel del innan jag var tvungen att avika jobbet kallade.

Jag jobba till kl 21:15 men bestämde mig då för att sova över varför hem och sova och sedan tillbaka hit tidigt i morgon.Jag ringde hem och frågade Urre om det var ok och det var det. Jag och ACE satt och snackade en stund innan jag tog kudden och gick in till vilrummet. Somnade som en stock, vaknade först vid 06:00 tiden men vände bara på mig kl 07:00 kom ACE in och bad om ursäckt för att det var morgon ( som om det var hennes fel) =)

Jobbade framtill 12:00 sedan hade jag timmar for iväg på Forum REVY vi skrattade så jag trodde att jag skulle pinka på mig. Ja ni sak veta vad det är underbart detta jag kommer att leva många år extra för att jag är med I VINDELREVYN.

Tillbaka på jobbet jobbar fram till 20:00 tiden sedan hem i bilen. Å va skönt att få komma hem. Jag och Urre har nu tagit oss en kopp kaffe och nu ska jag bara slänga mig i sängen och sova.

Ha det vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.