Underbart höstväder

Louise HägglundJa då var denna dag snart avklarad, vilket underbart väder det varit i dag men oj vad halkigt det blir nu när det fryser åt.
Har varit på jobbet idag vi tog en promenad efter lunch och handlade åt/med en på boendet vi köpte lite hygienartiklar, ny fönsterlamta till sovrummet,lite kläder. Träffade mycke folk och som sagt vädret var underbart. Annars gjord det som man gör en dag på jobbet tar hand om dom boende ,städa ,tvätta ,laga mat,mm.

Till middag blev det korvgryta barnen ser ut att hålla på att bli förkyld igen jag blir GALEN men men så är det att vara småbarns förälder.

Var på REVYTRÄFF igår kväll då var en dal av musikerna där vi gick igenom vilken musik som ska vara med. Sedan svägde Maggan förbi Erik fick testa en av dresserna som han ska ha oj nu blir det mer och mer spännande. Sedan hade dom lagt upp hur biljetterna och lite smått och gott kommer att se ut. Ja nu är det inte länge kvar, biljetterna börjar säljas på skyltsöndag på medborgarskolan till alla som är intresserad.

Nu ska jag sätta mig i tv soffan och softa en stund innan man ska gå i säng.
Vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.