Nu är julklapparna klar den ni!!

Louise HägglundEn del av revygänget

Ja jag och Urre var till storstan i går och köpte julklappar så nu är allt klart, jag har en julklapp kvar och det är Urres. Vi hade en mysig dag fikade och var ute på restaurang och åt god middag.

I dag har jag varit på REVYTRÄFF, vi var i Tegsnäset i dag och Gunnar var med i dag och kom med bra förslag och tips hur vi kunde göra. Det är så skönt att ha med Gunnar han är ju proffessionell skådespelare så han vet ju hur man ska göra.
Ja en roilg dag med mycke skratt.

Ja jag glömde ju att skriva om igår och jag tog mig ju TYVÄRR inte med i ring så spelar vi men jag försökte ju i alla fall.

Nu ska jag stöka undan lite innan man intar soffläge.
Vi hörs/ Louise

4 kommentarer

 1. Kent Korrekt

  Ja, nu finns det inget att haka upp sig på stavning eller f.ö. Vill bara ge en del av de egna tankarna när man läser om julklappar – du är tidigt ute, men det är klart du kanske har en del att skänka till förutom barnen och maken. Alltid trevligt att fika & äta på restaurant! REVYN är nog kul, minns bara att man gjorde sånt som barn i skolan (ingen dålig kritik!!!) det skulle nog vara kul att göra igen. jag måste säga att när man hör frasen ”ring så spelar vi” påminner det om det glada 70talet och Hasse Tellemar men även en bit inpå 80talet. Vad vet jag det kanske är trevligt ? och nej, jag ligger INTE och drar mig på lördagsmorgon som många kanske tror! (brukar vara uppe mellan 05:30-06:00 de dagarna!)

  För att inte stå som anonym kan jag ge adresserna till mina bloggar: http://szoltan.blogspot.com/ & http://elementarfilosofi.blogspot.com/

 2. Sofia E

  Hej Louise!
  Jag erkänner att jag är en av alla som läser din blogg, men som aldrig har lämnat en kommentar förrän idag!
  Va duktiga ni har varit som handlat klart alla julklappar! Vår familj brukar vara ute i sista sekunden:-)
  Ska ni på julgröten på lördag? Vi åker till Östersund så vi kommer inte att vara där.
  Ha det bra, hälsa familjen!
  //Sofia

 3. Kerran

  Jag brukar vara tidig med klapparna.
  Jag har börjat, men är inte klar.
  Ni är duktiga som är klar med allt.

  När skriver du julkorten?
  Jag brukar göra det före första advent, men skicka dem senare..

 4. Louise H

  Hej Sofia
  Tråkigt att ni inte kommer, ja vi ska dit det ska bli super trevligt det tillhör en del av början på julen numera. Ja jag vet att vi varit ute tidigt men så brukar vi inte vara vi brukar vara ute i sista stund men nu med revyn så måste vi annars tror jag att vi får en tråkig jul alla andra barn får paket utom våra för man hade inte tid. Det bästa med att vi var ute i god tid var ju att vi var nästan sjäv på stan lungt och skönt.
  Tack Kent för dessa ord dom värmer och jag är inte den som är långsint utan livet är för kort man ska ta vara på dagen och vara rädd om de sina. Nu ska jag gå ut och löäsa dina bloggar (och se om jag kan klaga på något =)”ler” Ha det/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.