Revyträff

Ja vilken underbar dag det varit -8 och solsken.Fam Lindmark kom hit och vi var ute med barnen men tjejerna rör sig inte lika mycket som killarna så vi gick in vid 10:30 tiden, lagade då korvstroganoff med ris.

Sedan satt vi och snackade medan tjejerna sov och killarna lekte, dom har blivit så duktig på att leka nu slåss ej så ofta, förr så var det bråk hela tiden nu leker dom långa stunder det är så roligt. Alexander brukar säga att Josef är min bästis.

Efter att dom åkt så hängde vi upp gardiner i det gamlaa köket det har varit kalt där i ett bra tag men nu blev det mycke mysigare.

Nu håller jag på att rusta mig för REVY i kväll, få se vad vi kommer att träna på.
Ja ha det så hörs vi / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.