Vinter är här.

Ja nu märker man att vintern är här, igår kväll när jag körde hem från REVYN så var det som kallasr -17,6 burr det är kallt. Man känner att man inte är riktigt van med denna kyla.

I går när jag kom ned till Vindeln så svängde jag först in på Prylis skulle köpa snus, och där var stämningen dempad dom stod och pratade om Cranabs varsel 60 personen som måste gå detta är inte roligt för vår Lilla kommun och jag hörde att på fredag så kommer domen på indexator, man blir ledsen och nedstämd.

Men sedan så var det Revy och då lockades skrattet fram igen, ja det är underbart att trots att vi nu har kört dessa nummer x antal gånger så skrattar vi fortfarande, visst blir ni sugen på att komma och se?

Nu ska vi fika frukost och sedan så ska jag skjutsa barnen på förskolorna, det nalkas jobb i kväll.
Ha det/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.