Snö och blåst,

Louise HägglundBarnen målar med fingerfärger

Ja igår var jag på Revyträff och nu har vi börjat släppa manus men det gick inte så bra för mig det är ganska konstigt men kan dom andras repliker bättre en ens egna ja det är bara att plugga på bättre.
Maggen var även förbi med kläder som jag och Erik skulle pröva och det blir bara så himla bra, det känns att nu skulle man vilja att allt vore klart så man får ta på kläder och spela mer på riktigt det blir lättare med rekvisita och kläder. Sedan for jag, Lotta och Marlene ned till förrådet och letade igenom alla kartonger efter mera kläder ja nu känner man att det blir minder och mindere tid innan det är dax. Gud så kul detta är men det går åt mycke tid.

Är hemma i dah med vård sv sjukt barn Alexander har fått en inflammation i en polyp som sitter lite illa till, det kom ut var ur den i går kväll så i morse ringde jag på Bvc ( barna vårdscentralen) men dom tyckte att vi skulle avvakta tills i morgon då ska Alexander dit på 4 års koll. Men att vi skulle smörja och hålla koll på det hela, sedan har han även fått något u nder armarna som ser ut som nesselutslag så Urre ska fara förbi på Apoteket och köpa ut lite saker, jag ids inte sätta oss i blien för att köra ned till Vindeln bara för att gå på Apoteket när ändå urre kör förbi där idag.

Vi har precis målat med fingerfärger så barnen har badat för det var färg överallt.
Nej nu ska vi äta ungstekt korv med makaroner.
Vi hörs/ Louise

En kommentar

  1. anna

    ojdå, hoppas det inte är några allvarliga utslag han fått…. wille verkar fått något som liknar ögoninflammation på ett öga… så vi får avvakta¨å se…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.