Söndag 12:00 Medborgarskolan för REVYbiljetterna

VCGC

Oj oj jag försovde mig i morse, vi skulle träffas kl 10 på Forum och jag vaknade 9:15, kutade ner in i duschen macka i magen och iväg i bilen men det gick bra Erik var lite bakis så han kom efter mig.
Ja nu börjar allt falla på plats, ojoj vad roligt det är nu när vi börjar släppa lös lite mera och i morgon kommer Gunnar. Så i morgon så träffas vi tidigare redan kl 9 så att vi ska kunna vara med en stund på skyltsöndag. Ja då släpper vi REVYBILJETTERNA kl 12:00 på Medborgarskolan, så skynda skynda och köp 250 kr då ingår fika.

Sedan måste jag även göra reklam på en underbar mysig kväll i VINDELNS KYRKA
Advent & Julgospel
med
VCGC
(Vindeln Community Gospel Choir)
Barnkör, Joysouls
& Musiker
I Vindelns kyrka
Söndag den 30 november
kl 18.00

Ja känner ni för att komma i stämning så rekomenderar jag er varmt att gå till Kyrkan och få julstämning.
Ha en bra kväll vi hörs/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.