Nu är det skarpt läge.

Ja nu har jag inga problem med för mycke tid, snarare tvärtom. Gjorde min sista dag på Brånsvägen i fredags det känns tomt men jag kommer ju att vara där ibland endå så det blir nog bra. Är mammaledig nu fram till i början av januari det känns skönt. Vi tog det bra lungt på fredakväll och myste. Barnen är förkylda igen båda har krupp så sömnen är inte den bästa. På lör så körde vi revy mellan 10-15 nu bygger dom för fullt och grejar på så nu börjar man fatta vad det är man har gett in sig på Kl 16 var vi bjudna på julbord i kronlund av Urbans chef. Det var supergott. och trevligt barnes skötte sig bara bra så det var en mysig kväll. Vi for därifrån vid 18 tiden men så till Sören och Åsa att om dom ville kunde dom ju komma och hälsa på senare på kvällen. Efter att vi lagt barnen så slog vi in julklappar och då kom Sören och Åsa, vi hade en supertrevlig kväll men de blev sent.

När vi gick i säng vid 01:00 så var lillan vaken hon låg och sjöng sjörövrar fabbe jag herregud hur det kan bli, men hon somnade i alla fall om sedan gick Urban upp med barnen och jag fick sovmorgon skönt.

Vi han ta fram skotern innan jag var tvungen att åka in till Revyn å gud så härligt det var att få sätta sig på skotern och gasa på det luktar så himla gott tycker jag ja nu är det vinter det är härligt. Sedan i bilen ner till Vindeln och där har det varit fullt upp, musikerna har varit där så vi har kört igenom allt nu rakt av det känns bra, men det blir lite rörigt ibland men så sak det visst vara.

Nej nu ska jag ställa mig i duschen och sedan krypa ned i sängen vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.