En lugn dag.

Ja idag tar vi det bara piano och myser. Frida är grinig inet är bra hon är ganska snorig och hostig. Jag ska göra en sill tårta nu hade jag tänkt, alexnder ser på tv och frida vilar. Urban har farit en sväng ner till Hjuken han skulle snöröja. I kväll ska jag ju iväg på revyn och då kommer tv4 och gör ett inslag det blir ju roligt.

Så ni som har tv4 lokala får hålla ögonen uppe och se om det blev bra det kommer nog om några dagar skulle jag tro.
Ha det bra vi hörs/ Louise

En kommentar

  1. Anna

    Hej på er…. hoppas barnen tillfrisknar snart… tack för julkortet, dom e så lika varann tycker jag…. vi har ju grill, bobkväll i backen imorgon å då är ni ju väldigt välkomna hit…. tänkte börja vid 17 tiden, o ses vi inte då får ni ha EN GOD JUL… o hoppas tomten kommer me många klappar!! vad gör ni på nyårsafton? Kramizar från norrlia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.