Ljud och ljus

Ja detta med teknik, vilket jobb och vilka massa kablar det blir. I dag fick vi repa med ljud och ljus men alla mickar fungerar ej så dom skulle nog bytas ut.

Jag känner mig ganska lugn, men man blir lite nervös när många säger och det kommer senare det är ej fixat än det är bara 3 dagar kvar nu till vår första föreställning. Men vad vet jag jag är ju ny så jag försöker att ta det lugnt.

Annars så har jag betalat räkningarna i dag, hann även vara en stund med barnen först på fm och sedan nu i kväll när jag kom hem. Jag snbbåt Urban och barnen hade redan ätit när jag kom hem. Sedan gick jag och satte mig i soffan när Bolibompa började då krypte Alexander upp i min famn kramade mig hårt och sa – mamma jag älskar dig. Gud så underbart det är helt fantastiskt att få höra dessa ord och speciellt av sin 4 års son.

Nu sak jag umgås lite med min man innan man ska gå i säng. Vi hörs / Louise

En kommentar

  1. Anna

    ja men nu är det ju dax snart för er att äntligen få visa allt det härliga ni kämpat för….. vill bara önska er lycka till på premieren… o hoppas att allt flyter på …..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.