Migrän

Vilken himla tur det är att det finns mediciner. Jag kännde redan i Vindeln att migränen var på väg, Har varit ner dit jag och barnen och handlat. Kom hem tog min medicin barnen fick lunch sedan i säng med Frida och mig själv. Alexander var jätteduktig han kom upp ibland men var då tyst så att Frida inte skulle vakna. Sedan lekte han själv i ca 2 tim så att jag fick ligga och bota min migrän.

Och den gick över nu håller jag på med middan det blir ugnspannkaka. Förbereder även förrätten till i morgonkväll. Vi ska fira nyår med Fam Lindmark och vi ska ha med förrätt. Mamma och pappa kommer hit och är med barnen Urban ska ju vara med på genrepet som är i morgon.

NU ska vi äta sedan ner till Vindeln och träna REVY./ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.