Dagbarnvårdare för en dag.

Ja nu har jag gjort något jag inte gjort på många år, jobbat med barn. Fick en fråga om jag kunde tänka mig att rycka in i Vindelånäset en dag och hjälpa till. Jag sa ja pröva något annat.
Tråkigt var ju bara att det var ett sådant uschligt väder så vi var ej ute under dagen men vi läste böcker klippte och klistra, måla. Spela spel jag vilken skillnad det blir från att vara hemma med sina egna barn. Det var en trevlig dag men jag tror inte att jag byter yrke, barn dygnet runt + allt annat som man ska göra nej det var kul och visst skulle jag kunna göra det någon gång till men jag skulle inte vilja jobba heltid. I alla fall inte nu när jag har småbarn kannske senare i livet.

I dag är det -22gr här och mulet igen få se om det kommer mera snö idag dom hade ju hotat med mera snö.
I går så somnade jag och Urban när vi nattade barnen vaknade kl 22 dum som jag var gick jag ner och satte mig vid tv tror ni att jag somnade om i natt jag tror jag låg och till kl 03 innan jag somnade om. Ja man får skylla sig själv.

Vi ska på 2 års kalas idag i kvarnbrånet jag blev ledig i och med att jag jobbade igår så då får man fara på kalas det blir kul.
Vi hörs/ Louise

En kommentar

  1. Kerran

    Du i Ånäset, jag i tvätten på Älvbacken.. Tur de inte gjorde tvärtom, jag menar inte att du inte skulle klara av tvätten, men jag hade nog inte fixat ungarna på samma bra sätt som en tvåbarnsmamma från ”Mårtan”;)Kanske de förstod det på bemanningen 😉
    Ha de gott!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.