sjukdommar

Alexander sjuk ha har feber men inte hög. Igår var urban hemma och idag jag, men jag mår inte häller bra har en huvudvärk som inte går av för hackor har precis varit och skjutsat lillan på kullerbyttan, det var jobbigt att köra bil med denna huvudvärk. Har tagit medicin men den hjälper inte.

Ska snart gå upp och lägga mig en stund Alexander är duktig så vill han något så kommer han upp till mamma.
Har även fått ett stort herpessår i näsan så det är någon sorts förkylning det här.
Hoppas att det snart går över, är även orolig för en nära vän som inte mår så bra för tillfället han har genomgått en stor operation och nu har det blivit komplikationer så det kan ju vara därför huvudvärken har kommit oro och stress. Jag kan inte släppa tankarna ifrån honom med fam. Hoppas att jag snart få höra goda nyheter att allt har gått bra.
Jag skickar många kramar till han och hans familj krya på dig, så vi snart kan träffas.
Kramar Louise med fam.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.