En härlig vinterdag i Februari

Louise HägglundAlexander och Josef i snödrivan

Ja barnen vaknade tidigt som vanligt, ner och titta på bolibompa, frukost. Sedan började vi förbereda oss för avfärd till Kvarnbrånet. Urban kom ner precis i samma veva som vi skulle klä oss. Dom hade haft en trevlig kväll på Eliastorp så det var ju roligt det är ju inte så ofta numera som Urban gör något själv och det behöver man ibland.

Så vi packade oss in i bilen och hem till Fam Lindmark killarna var ute medan vi var inne, Anna klippte Frida sedan åt vi lunch som Tom hade lagat ’gott’. Sedan var det Alexanders tur att få av lite hår, Frida och Miriam la vi ut i vagnen för en vilstund. Sedan på med ytterkläder och ut. Vilket underbart väder det varit idag. När vi kom hem så kunde vi inte gå in på en gång det är ju så fint så vi gick och hälsade på hos Sunes (nune säger frida), Inger och Jörgen är uppe och det var ett tag sedan så vi surrade en stund.

Har precis kommit in ska börja med middan, barnen leker i lekrummet. Och Urban är ju på Eliastorp det blir nog inte så sent i kvällför honom Trodde han iallafall vi får se.
Ha en trevlig kväll själv ska jag titta på Melodifestivalen men jag har inte tänkt rösta, tycker att dom har förstört programet med alla röstningar så jag strejkar i kväll med att rösta. Hoppas att flera gör det så att dom ser att der blev sämre med detta system.
Vi hörs/ Louise

2 kommentarer

  1. Louise oppa Mårtan

    Vet ej men jag kan höra mig för, vet att det är fler som är intresserad. Att det kommer att finnas en film det vet jag men om den sedan är till salu vet jag inte, jag skall kolla upp detta och säga till dom som är ansvariga för detta att det finns intressse av att köpa en film. Ha det bra mvh Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.