Bullbak eller bilbana?

Louise HägglundAlexander bakar bullar och gör bilbanor i vetemjölen

Ja idag har vi haft det mysigt, vi har bakat bullar men det som var roligast var nog att när vi var fördiga med bullarna så var det en hel del mjöl kvar på bordet och det är ju roligt att göra bilbanor av det.
Ja vår son har bara ett intresse ’motorer’. Men annars har allt bara varit bra, skulle även baka lite limpor men dom kan man döda någon med dom är stenhårda jäste inte som dom skulle, det är så himla tråkigt att misslyckas när man äntligen får tummen ur och bakar. Jaja nog om detta har även tittat på en film med Alexander Kung panda jätterolig så nu är det karate som gäller på väg upp till sängen så hoppade han och sa jaaaa.

Nu ska jag förbereda för morgonen, jobbar på solhaga i morgon. Ha det vi hörs/ Louise

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.