Grattis Ulf

Grattis Ulf
Önskar Fam Hägglund

Vill börja med att gratta Ulf på 60 årsdagen. Hoppas du får en bra dag, jag kan tyvärr inte ringa på radion och gratta det är ju skidskytte.

Annars är det lugnt Frida åkte till morfars i går så jag och Alexander har myst nu på morgonen. Var på brånsvägen igår och jobbade och då frågade dom om jag ville komma tillbaka och jobba där ett tag på en rad, jag kunde inte tacka nej. Så på måndag börjar jag om på brånsvägen igen, undra om dom på förskolan blir galen på mig och mina schemabyten hit och dit med det är så när man jobbar i bemaningen inte en dag är lik den andra, det är det som är tjusningen.
Jag ska vara där nu till i början på April sedan får vi se.

Snart sak jag sätta mig och titta på skidskytte sen hade jag tänkt att jag och lillgubben ska baka lite det är ju så vansinnigt kallt ute så vi tar nog en innedag.

Ha det så hörs vi/ Louise

2 kommentarer

  1. Anna

    Lite skönt måste det ändå vara att ha något fast ett tag så man vet vart man ska o kan planera lite…. hoppas du o alexander får en bra dag… kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.