En liten kille blev det Grattis

lånad från nätetGrattis till lillkillen

Ja igårkväll så kom ett trevigt sms grannarna hade fått en kille, så kul och mysigt det blir så att man blir lite sugen själv den första tiden är jobbig men mysig jag kommer ihåg hur man bara kan sitta och titta på dom små timmar igenom det är helt fantastiskt pilla på småtårna jag helt underbart.

Annars har jag varit och jobbat idag det har bara gått bra, Alexander sa igår att han ville sova hos farfars ochd det skulle gå bra för dom så sagt och gjort, barnen skulle ju vara lediga i och med att Urban blev ledig.
Mitt på dan ringde Urban på jobbet då hade Alexander spytt hela förrnatten hos farfars, men nu mår han bra så vi vet nog vad komma skall. Hoppas det går lika bra som sist då klarade jag mig. Jag jobbar ju i helgen så jag har inte tid att vara sjuk.

Fick två roliga brev idag i brevlådan först var det ang sparkfesten vi fick veta vad vi skulle göra, så kul det ska bli. Vi var 180 anmälda så detta blir superroligt.
I brev nr 2 var det en inbjudan på Mats 40 års fest så kul men då måste jag nog ta ledigt jag tror att jag jobbar, mycke kalasande blir det. Det är tur att vi har bra föräldrar både jag och Urban som kan vara barnvakter. Det är guld värt vi är så himla bortskämnda men mycke tacksam för det TACK snälla mamma och pappa(mamma läser min blogg).

Nu ska jag sätta mig framför tv och se så ska det låta kul ha en bra kväll vi hörs/ Louise

En kommentar

  1. Anna

    Hej ,ja dom e ju så go att snusa på dom små…. bara ni blir av me magsjukan så är ni ju hjärtligt välkomna ner….. vi har inte haft nå magsjuka här o hoppas verkligen att vi ska klara oss denna gång oxå!
    kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.