Nu är jag nöjd!!

För i kväll, har hållit på hela dagen. Frida har varit duktig och följt efter mig mellan våningarn när jag burit möbler kläder mm. Flyttade upp barnens garderober till deras rum så nu har vi alla kläder där uppe det känns skönt men det kommer att bli lite förvirrat i början kan jag tro.

Har röjt en hel del bland våra kläder barnens vart ’bara’ tre påsar med kläder som är för små. Vet ej vad jag ska göra av det bara kanske myrorna är det ingen som vet av om det är någon organisation som snart ska iväg på en resa där barn är i behov av kläder?

Har även städat på ytan här nere. Så nu blir det tv resten av kvällen tror jag skulle i och för sig har ringt till Lillan ja vi får se.
Ha en bra kväll/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.