Årsmöte väntar ikväll

Ja det har gått någon dag sedan jag skrev tror jag, har i alla fall varit och klippt mig det blev jättebra. Trivs bra med kort i nacken och längre framtill.
Har annars jobbat, igår så snackade jag i telefonen i ca 1 1/5 timme med min barndomsvän Vickan i Karlstad det var ett tag sedan vi snackat så vi hade en del att reda ut.

Idag ska vi ha möte om Östersundresan sedan ska jag handla inför Sparkfesten Å vad kul det ska bli. Sedan har vi Årsmöte på Norrlia ikväll vi ska snacka om att minska ned på olika föreningar och kanske bara starta en Byaförening i stället hoppas att det blir bra med folk. Sedan får vi ju kanske se Lilla Elias som vi inte träffat än, men först så var vi sjuk och sedan vart fam Norgren sjuk det är därför men man schems nästan ja ja så kan det vara .Ha det så hörs vi / Louise

En kommentar

  1. nils stefan

    hej lojjsan. Ja följ dina skriverier det är kul så vet ja va je gör. Hälsa vickan nästa gång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.