+++++SPARKFESTEN ++++++

Först vill jag börja med att tacka arrangörerna Ingela, Magnus, Malin och Jonny för en fantastisk fest. För oss var det första gången som vi var med på detta och det var superkul. Trevligt att få träffa alla sorters av människor som man annars nog aldrig skulle ha träffat, god mat fick vi också.
Sedan bar det av på Hotell Forsen där efterfesten var och till vår förtjusning så var det Zakes som spelade dom spelade även på vårt bröllop ’kul’.
Ja tack för en trevlig tillställning ni har gjort det bra jag har inget att anmärka på utan hoppas att det blir samma trevliga fest nästa år (om ni orkar).

I dag har jag jobbat, sedan hem fixa middag surrat en stund med Mona i telefonen innan det var dax att lägga barnen. Nu ligger dom små så nu ska jag stöka iordning inför morgondagen. Ha en bra kväll/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.