Nu har jag helg.

Ja nu har jag jobbat 4 dagar och det har gått bra. Vilket härligt väder vi har haft i veckan så skönt när solen kommer man blir så mycke piggare.

I morgon blir det nog en stadstur, ska köpa nytt golv till köket bla. På Lördag ska vi på 40 års kalas Mats har fyllt år så det ska bli roligt har hittat på ett litet bus kan inte berätta nu men jag återkommer med det sedan.

På sön åker jag på en resa till Östersund jag blir där tills på onsdag, hoppas att allt går bra. Farfars ska skjutsa barnen på förskolan dom mornarna för jag tror inte att dom är sugen på att Urban ska ta dom när han far ca 04.00 eller vad tror ni.

Ha det så hörs vi / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.