Hemma igen efter tuffa jobbardagar.

Ja kom hem i natt så idag är man trött efter att man har jobbat sedan i sön. Men det har varit ortoligt spännande och lärorikt, har fått mycke nya intryck som vi nu ska försöka hitta nya vägar här hemma att jobba efter. Måste bara berömma all fantastisk personal vi träffat som har sådant otroligt angasemang.

Östersund är en vacker och trivsam stad dit måste jag igen kanske redan i sommar på semester så man kan i lugn och ro få se vad som finns att erbjuda en turist som jag.

Vi har varit ett trivsamt gäng som jobbat , skrattat och gått vill i kulvrtarna ja så har vi haft det.

Idag är jag ledig så barnen och jag ska mysa, Urban har åkt till Umeå med bilen som ska få en skönhetsbehandling. Så vi får se när han kommer hem. Alexander har precis gått ut så nu ska jag och Frida klä på oss och gå ut i det vackra men ack så kalla vädret. Ha det bra så hörs vi/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.