Sorg

Sorgen runt omkring mig börjar bli påtaglig nu , många av mina vänner har det jobbigt nu med sjukdommar och döden. Man börja tillslut på att vänta på att vad ska drabba mig, en sjuk tanke men den kommer.

I vanliga fall så är jag en livsnjutare men just nu så känns det att många runt omkring har det svårt och hur tolkar man sådant. JA nu känner jag mg djup men det får man vara ibland eller hur?

Vill bara säga till alla som läser min blogg och känner sig träffad att jag tänker på just dig och hoppas att allt ska gå bra och bli bättre. Det finns många där ute som tänker på dig och skänker dig posetiv energi, ta vara på dig och jag finns här för dig.

Annars har min dag varit bra, jag och barnen har varit ute hela dagen vi har snöröjt med fyrhjulingen. Har även varit några turer med skotern. Just nu innan vi gick in så somnade Frida i mitt knä på skotern, oj vad ledsen hon blev när jag stannade och då var hon less och trött och ville in. Så nu sitter hon och ser på Pippi medan Alexander fortfarande är ute och leker. Synd att det inte finns Ur och Skur i Vindeln där skulle min son trivas han älskar att vara ute.
Ha en bra dag/ Louise

2 kommentarer

  1. Lisbet - bloggen bredvid..

    Min pappa sa alltid att det händer inte fler eländen utan den ökar med åldern. Ju äldre vi blir ju mer händer våra nära och kära i sjukdomar och olyckor.

    Vi börjar även känna fler människor när vi blir äldre och livet är ingen dans på rosor. Även om vissa drabbas hårdare än andra så finns livsgnistan där.

    Bara man tillåter sig sörja och få bra stöd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.