Lördag och aktörsgruppen i Garv kommer hit i kväll. Kul.

Bild från vfRevygänget Lisa saknas.

Ja nu är man ledig skönt har jobbat mycket i veckan men så blir det, igår var rörmockaren här och fixade nya rör till badrummet där uppe. Skönt. Urban for en sväng till Umeå på relisparty ’Volvo’. Så jag och barnen fick mysa själva, vid 21 tiden fick Alexander ett astma anfall fy vad jag tycker att det är obehagligt, jag vet att man ska vara lugn men jag blir så himla rädd, han fick Ej i sig medicinen först utan skakade bara. Hjälp hur gör jag nu jo tur att man har svärmor nära så jag ringde henne hon kom på en gång och då lugnade Alexander ned sig och fick i sig medicinen till slut. Skönt men han fick ligga här nere med mig tills jag gick i säng.

Idag förbereder vi för gänget som kommer ikväll, köttet la jag i marinad igår tunnan är fylld med vatten, efterrätten är klar har dukat. Ja jag tror det mesta är klart.
Å va kul det ska bli med massa skratt men vi kommer att sakna Robert som tyvärr ej kunde komma han skulle fixa med veden och det kan ju vara bra till vintern.

Vi ska grilla, bada tunna basta, har även tagit fram kubb. Vi ser ju vad det blir för väder.
Annars är det nog bara bra. Ha en trevlig dag/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.