Snälla lyssna på oss väljare

Jag har skrivit vad jag anser om flytten av åk6 till höstadiet. Efter att jag läst Sunkens blogg.

Ja har nu läst både Anders, Sunkes och vad pedagogerna tycker i denna fråga. Jag vet ej I-dagsläget vilken politisk inriktning jag har, det är rörigt och svårt och jag förstår att det är svåra beslut som ska tas, vad som en beslutas. Kommunen har en mycket dålig ekonomi och vi måste spara. Själv jobbar jag inom vården och där är vi också drabbad men jag har förstått att vi måste anpassa oss till att allt kommer att bli sämre. Men jag har även varit rak och sagt att jag tycker ej att det är mitt uppdrag att besluta vad jag EJ ska göra om dagarna för vi kan ej göra allt det vi tidigare gjort med betydligt mindre personal utan ribban måste sänkas och där ser vi personal olika på saker, vad är viktigast städa, rulla hår, gå ut i solen mfl detta måste komma från högre instans tycker jag.

Sedan detta med att flytta årskurs 6 till högstadiet det är helt SJUKT jag ser inga fördelar med det. Och då menar jag inga. Det är ett tufft klimat redan för våra barn i samhället barnen har det tufft idag, låt dom vara barn så länge som möjligt.
DÄRFÖR VILL JAG UPPMANA ALLA VINDELPOLITIKER LYSSNA PÅ VÄLJARNA VEM TYCKER ATT DET ÄR ETT BRA BESLUT? ALLA JAG PRATAT MED TYCKER ATT DETTA ÄR ETT SKITDÅLIGT FÖRSLAG.
Ni sitter på era platser för att vi Vindelnbor har valt er i valet, LYSSNA DÅ OCKSÅ PÅ OSS VÄLJARE.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.