En bra helg trots dåligt väder.

Detta blev mitt käp på aktionen ej pigtittaren utan köksskänken

Ja så var det Måndagsmorgon igen, hoppas att denna vecka blir bättre än förra då var vi kort på folk på jobbet många låg i magsjuka. Jag har klarat mig en det blir tufft att jobba nästan själv som ordinarie och dessutom inskolningar som man ska ge en bra start till och visa och komma ihåg allt som dom behöver veta. Men nu så är mina jobbarkompisar friska i alla fall efter en ordentlig magtömning.

Jag var på aktion i lördags jag älskar att gå på aktioner och nu har jag äntligen ett skåp i köket jippi, det blev ej ett högskåp utan ett annat skåp men det blev bra synd bara att köket är litet det hade gärna fått vara lite större men det går ej att fixa på en kafferast, men man kan ju drömma om det.

Nu är snart toan uppe klar det är listning och in med el, samt rörmockarn måste komma men sedan är det klart. (inne) vi har ju bytt ut toafönstret som är betydligt mindre så det är en del att fixa på utsidan.

Är hemma idag för dagis är stängt dom har en personaldag, så jag har bytt tur jobbar imorgon i stället. jag jag nog för denna gång. Ha det / Louise

En kommentar

  1. Yvonne

    kul att du äntligen hittat ett skåp, håller med dig att det är kul att gå på auktioner trots att det ibland kanbli lite drygt om man väntar på någon viss sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.