Bad med spik i foten

Ja idag så valde vi att åka till Kvarnbrånet för att bada, vi skulle gå ned en väg vi aldrig förr hade gått och då gick vi lite fel och i allt detta virrvarr så klev jag på en gammal rostig spik. Men vi hittade tillslut fram till där vi skulle gå och Anna fick kontrolera min fot det såg helt ok ut. Barnen badade och lekte men det var mycke grin och tjafs idag samt att det blåste så mycket att vi började frysa och begav oss hemåt.

Stannade en stund hos Lindmarks för att barnen skulle få leka men dom bråkade mest hela tiden så då for vi till Vindeln måste handla. Valde då också att besöka hälsocentralen och där blev det en stelkrampspruta. Ja så kan en dag se ut. Mat i kylen och hål i foten =).

Till allas förtjusning blev det tacos till middag mums, sedan ringa till Mormor som fyller år idag hipp hipp hurra.

Vi fick även en pol av lindmarks som vi håller på att fylla nu den fungerade ej hos dem det lutade för mycket så nu får vi se om det fungerar hära.

Såg att det skulle vara Cirkus i Vindeln på torsdag tror att jag ska ta med mig lilleman dit, det blir nog spännande. Lillan får stanna hemma jag tror att hon är för lite gammal än för detta. ( fick höra att det är vissa i södra sverige’ lilla edet’ som läser min blogg och tyckte nu att det var ett tag sedan sist så skärpning på mig nu ) . Ha det bra vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.