20 år sedan man gick ut 9:an

Är det möjligt kan det verkligen är 20 år sedan jag gick ur 9:an vart har alla åt tagit vägen.
Ja i Lördags träffades vi i klassen tyvärr så blev det ej så många som kom men det är ju semester och allt. Men vi som var där hade trevlig upplevde gammla minnen. Vissa har man nog inte träffat på ca 20 år så det var roligt.
Vill tacka Bodil och Helena som ordnat med allt tack för det.

Idag är det kallt bara +10 och vi är inne i juli månad, vad konstigt väder vi har förra veckan var det så varmt att det ej gick att göra något pga värmen och nu måste man nästan ta på långkalsongerna igen. Vi får se vad vi hittar på idag kanske far vi och hälsar på hos någon ja ja det får tiden utvisa. Ha en bra dag/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.