Ja då var vi i Orsa

Ja nu är vi i Dalarna och det regnar INTE så himla skönt. Vi ligger på Orsa Camping en stor och fin med mycke olika aktiviteter. Vi har varit ute på en kvällspromenad och kollat läget och allt ser fint ut men det är blött överallt. Sedan har jag och lillan duschat så himla skönt efter en dag i bilen.

Ikväll blir det nog att titta på den nya Valanderfilmen som jag bara var tvungen till att köpa. I morgon far vi på Tomteland och då hoppas vi att lillan ger tomten sin tutte Alexander var duktig när han slutade men det är så jag tror att Frida kommer att ha mera problem utan. Ja vi får se hur det går. Ha det så hörs vi mera senare / LOUISE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.