Nu är hösten här.

Ja igår morse när jag for på jobbet så var det – grader, hörde att det hade varit -5 på vissa ställen. Ja nu är det höst, jag älskar denna tid på året det är så otroligt vackert ute med alla underbara färger som naturen bjuder på.

Men jag måste ärligt erkänna att det känns tomt utan revyn, visst det blir ju mera tid hemma med familjen men att vara med i revyn var så otroligt roligt så det känns tomt utan. Men nu får ju Urban jaga mera älg i år i allafall, så vi får ta varannat år .

Annars då ?

Ja nu ÄNTLIGEN börjar det bli en fin utemiljö på skolan i Hällnäs synd bara att det skulle ta ca 3 månader extra det som skulle vara klart till skolstarten. Ja jag hoppas att dom kompenserar barnen och personalen för detta.

Barnen är snuviga som många andra men Alexander blir ju så dålig i sin astman och Frida får falsk krupp så det blir mindre sova, barnen sover ofta helt ok men jag måste ju gå upp och kolla så allt är ok när dom hostar som värst. Orolig som man är!

Ja sedan är jag ju tillbaka i bemaningen igen och det är roligt att få träffa alla igen men nu tror jag att vi måste ta oss en tänkare. Nu går det EJ att spara mera inom vården det är tuffat att hinna med allt man ska samt att göra det lilla extra ibland. Och det lilla extra är otroligt VIKTIGT både för vårdtagarna men även för oss personal. Jag vet att kommunen har det dåligt med pengar det ser lika  ut överallt att man har dålig ekonomi men nu måste man ta från andra ställen eller som många med mig tycker HÖJ skatten så kanske vi inte behöver spara så mycket mera.

Jag som både har barnen inom omsorgen i kommunen samt jobbar där vill EJ att man ska dra ner mera. Nej nej nu vill barnen äta frukost så nu måste jag avbryta för denna gång. / Ha det Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.