Lounge Time

Dag 9 – Heaven, I´m in heaven (Cheek to cheek)

Skärtorsdag stämmer bra, vi är halvt uppbrända!

Hotellet ’Le Duc’ på Praslin överträffar ALLA förväntningar. Maken till service och professionalitet har sällan, om någonsin, skådats. Hotellet drivs av en fransk familj och har 50 anställda. Det finns bara 27 rum, men vilka rum sen! Som musiker är man inte direkt bortskämd i dessa sammanhang och kanske speglar det i viss mån den smått överdrivna eufori vi nu känner och vill förmedla.

Nu är det på intet sätt vår mening att ondgöra oss på förra stället (skämmes ta mej fan!) men vi kan bara kan vi inte undanhålla er några små extravaganser som detta hotell erbjuder.

Hotellet hade ordnat med taxi som väntade vid kajen. Väl framme fick vi både våta handukar och färskpressad välkomstdrink i den svala lobbyn. Innan spelningen igår kväll erbjöds vi fördrink (som vi av speltekniska skäl avstod). Vi fick då veta att vi istället i lugn och ro efter spelningen skulle få avnjuta en fyra rätters meny med tillhörande vinlista – vilket lyx!

Det får räcka så… låter vi fåniga beror det bara på att vi är det. Och lyckliga. Lyckliga att få komma till en ställe där vi verkligen känner att det vi repat och jobbat inför står i paritet med det vi får tillbaka. Atmosfären och engagemanget här ligger helt i linje med det vi en gång hade i åtanke.

Auf Wienerschnitzel!

3 kommentarer

 1. fredrik oskarsson

  Låter som att ni får en hyffsad vistelse. Det är ni värda. 🙂

  Ha det bra och lycka till!

 2. Hans

  Vilket kåseri! Ni skriver verkligen så att man ser härligheten framför sig!
  Kul att ni lyckats med vad ni tog er för att genomföra.

 3. lennart swenson

  Vad kul att läsa era bloggar och konstatera att ni hankar er fram!! Ni har gjort er väl förtjänta av varje 5-rättersmeny inkl. märkesvin! Håll ut så är vi strax i loungen för att på ort och ställe lyssna till härligheten!!

  Glad Påsk önskar Lennart, Rolf och Vivan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.