Lounge Time

Dag 20 – What a wonderful world

Laurent Levy

Dags att summera. Efter ett missförstånd på vägen hem, fick vi tyvärr tillbringa natten på Arlanda på en hård träbänk. Kanske inte den bästa avslutningen, men det stödjer på något vis tesen om att det mesta jämnar ut sig i slutändan.

Många fina minnen tar vi med oss tillbaka, bl.a:

Vattnet – som är lika klart som himlen, där man nästan inte vet vad som är upp eller ned. Korallreven här är något av det vackraste vi sett.

Maten – Fiskarna som kommer in med sin färska fångst. Aldrig förr ha vi ätit så mycket fisk utan att bli less.

Vädret – Kring 30C hela tiden. Man vet vad man får och efter ett tag vänjer man sig faktiskt med värmen.

Människorna – Alla dessa nya bekantskaper som öppnat världen.

Musiken – Att få spela och dessutom få glädja andra med det vi gör.

Tre spännande veckor är till ända. Det har varit ett otroligt äventyr (och som kanske bara sett sin början). Vi har på kort tid lyckats bygga upp ett fantastiskt kontaktnät, som inte bara täcker Seychellerna, utan även andra delar av världen. Förutom alla nöjda hotellchefer, har vi träffat massor av trevliga gäster, många goda nog för att själva anlita oss.

Då vi förmodligen aldrig kommer få råd att åka hit som turister, varför inte arbeta några timmar per kväll för sitt uppehälle. Seychellerna låter väl som en värdig reträttplats; att först spela en ’trudde-lutt’ och sedan få sätta sig på en terass och titta ut över det till synes oändliga havet, se solen sänka sig vid horisonten, (kanske tända en cigarr), ta fram sin penna och skriva sin historia.

Så får det nog bli…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.