”En äcklig hall att spela i”

Clemensnäs-Björklöven 2-4, det tyder på att det är något speciellt att spela där i Kopparhallen. Det menade åtminstone Alexander Eriksson när jag pratade med honom inför matchen.

– Det är en äcklig hall att spela i, sa han då.

– Alltså Clemens är inte ett så bra lag, det såg man när de spelade mot oss i Umeå. Men så fort de får spela på sin hemmaplan är de många snäpp bättre, förklarade han.

Anledningen till att jag pratade med Alexander Eriksson var framförallt för att höra efter kring hans handskada. Så här förklarade han sin skada.

– Jag har fått en blödning, jag fick en klubba över två fingrar i matchen mot juniorkronorna och har knappt kunnat hålla i något sedan dess.

Hur känns det nu då?

– Det är på bättringsvägen, det håller på att läka för fullt. Jag hoppas kunna spela på lördag mot Asplöven, men har inte tränat än så vi får se.

– Jag ska tejpa fingrarna i början på nästa vecka och se hur det funkar.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Lindgren

    Förvånansvärt omogen kommentar av lövenspelaren. Att skylla på hallen eller att ”Clemens inte är ett bra lag” då man enbart vinner med 4-2 är osmakligt och tyder enbart på mindervärdeskomplex gentemot Skellefteå (storebror). Är man ett bra lag spelar det väl ingen roll hur hallen är? Vill minnas att Skellefteå vann med 10-0 mot Clemensnäs varenda gång de möttes, även i Kopparhallen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.