Bedrövligt, nåt så in i norden

Att Björklöven skulle förlora mot Sollefteå igen trodde jag verkligen inte. Jag trodde att man hade lärt sig sin läxa sedan förra helgen, men bevisligen hade jag fel.

Som Wirtala säger så var Sollefteå mer eller mindre förtjänta av segern, sett till matchbilden. Sollefteå krigade för varandra, medan Löven långa stunder såg helt oinspirerat ut. Samtidigt såg man att när Löven lade i en högre växel så var man, är man ett mycket bättre hockeylag, men det funkar inte att inse det med tio minuter kvar av matchen.

Björklöven är faktiskt rätt illa ute just nu. Man har knappast råd med fler poängtapp mot så kallade "sämre lag". I detta nu står laget faktiskt under playoffstrecket till och med, med knappt halva serien spelad. 

Därför blir det spännande att se hur det går i dag. Och framförallt se hur Björklöven kommer agera. Kommer med en längre helganalys mot kvällen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.