Vem är mr X?

Det här är ju vansinnigt spännande. Vem är det som kommer presenteras på lördag? För så kommer det att bli. Inför/under lördagsmatchen mot Olofström kommer ett nyförvärv presenteras, troligtvis en spelare som är klar för nästa säsong.

Representanter från Björklöven vill naturligtvis inte avslöja någonting. Dock kan jag också säga att det INTE handlar om Alexander Sundström. Han är med sitt Mora i Malmö just nu.

Känslan är i varje fall att det är en spelare man kan förknippa med Björklöven. Förhoppningsvis ett riktigt tillskott.

Etiketter: , , ,

20 kommentarer

 1. löwe

  Om de skrev ett kontrakt innan fönstret stängde men hemlighöll det pga att spelaren inte kom lös tidigare kanske eller nåt, borde väl ha synts på eliteprospects ändå? Äh måste va ”Blixt the Hulk”

 2. Emanuel Otterhall

  Svar till löwe (2012-02-29 15:44)
  Eliteprospects trupper uppdateras ju när saker är offciella och den här övergången är inte officiell ännu, så nej. Det är nog inte Blixt heller för den delen.

 3. löwe

  Ok, det visste jag inte. Men tycker iaf att det borde kommit fram nåt rykte iaf. Jag tror inte heller Blixt men spännande blir det. Tänkte Lavander tidigare men han har väl ett längre kontrakt med Brynäs tror jag. Någon måste skriva nåt Snart innan man blir Tokig!

 4. Emanuel Otterhall

  Svar till löwe (2012-02-29 15:55)
  Lavander har väl nästa säsong ut + option på förlängt. Hellström vore ju en drömvärvning, men helt ärligt så tror jag att det förblir vid en utopisk dröm i det här läget. Men jag har mer än gärna fel…

 5. niklas

  svårt det där… kan ju egentligen vara vem fan som helst!
  vem tror du själv att det kan tänkas vara?=) skulle vara trevligt med en ordentlig lekkamrat till jon-kanon!

 6. janne

  Bara grabben är 100+ kilo med tendens till skägg så blir det garanterat en förstärkning. Jag vill se ett mycket mer fysiskt Löven för att man ska tro på nån uppflyttning från träskhockeyn.

 7. erka

  Sundström är inte med i moras uppställning mot Malmö. Fast han är väl iofs skadad, men du menar att han är med i båset ändå?

 8. Henrik

  Finns det någon LITEN chans att det är Mats Lavander?? Han är utan tvekan en av dom bästa som spelat i Löven efter storhetstiden.

 9. VECCHI

  Kom ihåg vart ni läste det först ….. Vilket lag var på besök i skellhell igår ? Vilken var uppsatt som 7:de back på laguppställningen ?? Spelaren i fråga fick dispens att träffa laget idag och har sen flygit ner ” hem ” under kvällen …. . Svaret är …….

  DANIEL RAHIMI !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Välkommen hem Danne!!!!

 10. Trist

  Är ju tyvärr bara så att en av sponsorerna var med på isen med skridskor och att det twittrades som ett skämt att det var en ny spelare, sedan har det blivit ett rykte om att det skulle vara en spelare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.