Inget stoppar Björklöven nu

Jag hann tyvärr inte med något blogginlägg från Olofström i går då jag hade fullt upp med textarbetet till tidningarna. Därför kommer det ett inlägg nu i stället.

Inget, verkligen inget talar för att Olofström ska kunna vända på den här matchserien. Inte ens det faktum att laget är bättre på bortaplan än hemmaplan och att laget långt ifrån är dåligt. Gårdagens match var en väldigt jämn drabbning mellan två riktigt bra lag på den här nivån. Tittar man på laguppställningen så kanske Olofström har några forwards som ser riktigt vassa ut, potentiella matchvinnare som sätter skräck i varenda motståndare. Det märkte man inte riktigt av i går. Varför? Jo, för att Björklöven agerade smart hela tiden, jobbade för varandra och var på det stora hela ett bättre kollektiv än Olofström.

Oavsett vad som skrevs i liverapporten så kändes det aldrig som att Olofström skulle kvittera. Olofström tilläts inte kvittera. Om inte utespelarna stoppade hemmalagets framfart ute på isen så stod Petter Sandström i vägen. 

Direkt efter matchens slut satte sig Olofströmspelarna i buss och har förmodligen snart anlänt till Umeå. Lövenspelarna lämnade hotellet runt 5-snåret och är nog tillbaka i Umeå vid det här laget. I morgon möts lageni Umeå Arena. I Björklövens borg. Där Björklöven är oslagbara.

Ja, jag tror inte att något kan stoppa Björklöven nu. Samtidigt är bara första perioden spelad och det gäller att vara ödmjuk. Men det är man i årets upplaga av Björklöven. I det här läget tar ingen spelare ut något i förskott. Alla kommer ge allt och lite till. 

Jag ser hemskt mycket fram emot morgondagens match. 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Clabbe

    Tack för bra rapportering igår! Det känns som att vi har hittat vinnarspåret nu och att vi som du skriver jobbar som ett kollektiv. The Green machine !!! Hoppas att vi går hela vägen

  2. Support i Syd

    Väl skrivet finns inget att tillägga! Förutom att ett äldre Steelerssupporterpar kom fram efter matchen och tog i hand(!)tackade för uppvisningen. Otroligt ödmjuka! tummen upp! Kan någon stoppa oss nu, lr blir nästa motstånd Arlanda Wings???

  3. Sam

    Tycker det jinxas lite väl mycket överallt! Inget är klart än, kommer så väl ihåg när Umeå FC just hade vunnit borta mot Ljungskile i kvalet till Allsvenskan. Då lät det ungefär som nu, Ljungskile var inte så vidare bra, lik förbaskat tog dom o vände på steken på Gamlia som varit UFC starka borg under allsvenskan!

    Tycker Löven visat många exempel på bristande ödmjukhet under allettan mot lag som ”inte är så bra” och som man enkelt borde slå…

  4. Uffe

    Samtidigt spelar vi i ettan nu, tufft på helt andra sätt än vad vi är vana vid. Tycker Löven gjort en bättre säsong i år, så oavsett hur det går så har klubben gjort framsteg och så länge kurvan pekar uppåt är det värt att firas! Självklart vill vi gå upp, men framförallt så känns det som att vi är på rätt väg igen, vilket jag är övertygad om kommer att ge resultat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.