Palmebjörk ser fram emot försäsongen

Ringde upp Jon Palmebjörk som i helgen försökte hjälpa kvar J20 i Superelit. Efter en period i matchen mot Huddinge gjorde han illa foten och spelade mer eller mindre på ett ben resterande delen av matchen.

– Det var dålig tajming, jag hade kunnat hjälpa till bättre annars, säger han.

Vad hände?

– Jag skulle ta emot pucken och isamma veva göra en riktningsförändring. Då fastnade foten i ett jack i isen på något sätt och jag kände som ett sug i foten och trampade snett.

Blir det bättre?

– Ja, det känns bättre än vad jag trodde att det skulle göra vid det här laget. Jag går då på den nu även om den inte är 100 %.

Vad gör ni just nu i övrigt i laget, tränar ni på?

– Vi är ett gäng som kör. Något ljust med hur det blev i år är att jag får en riktig försäsong. Tidigare år har jag spelat i kvalserien och då har man fått en väldigt kort sommarträning. Nu får man börja redan nu och det brukar göra stor skillnad att få en riktig försäsongsträning väl när säsongen börjar.

Och snacket bland grabbarna, stannar många till nästa år?

– Jag hoppas att många blir kvar och många av de jag pratat med vill vara kvar och bygga vidare på det här. Själv har jag två år kvar på kontraktet (utan klausuler) och är fullt inriktad på Björklöven.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.