Nu börjar det likna något

Visst börjar Björklövens lag för nästa säsong se riktigt intressant ut? 

Efter förra säsongen var det framför allt fyra spelare i laget som jag trodde att lag från högre serier skulle vara ute efter. Spelare som jag gärna hade sett bli kvar i Löven. Det var Jesper Ericson, Zebastian Possler, William Quist och Russ Moyer. 

Ericson har ju lämnat för Tingsryd, men faktum är ju att de övriga tre nu förlängt sina kontrakt med Björklöven, och för William Quist blev det dessutom över två säsonger. Riktigt starkt.

Rimligtvis ska det in mer eller mindre tio spelare ytterligare till nästa år. Ett par av dessa är redan klara av vad jag har förstått och kommer presenteras i dagarna. Gissningsvis är det någon/några spelare från fjolårstruppen som har förlängt.

Jag hoppas att en kille som Isak Ahrling kritar på snart. Det känns som en spelare med stor potential och han var ju riktigt bra när han kom in sent i fjol. Vilka ser ni läsare helst få kontrakt här näst?

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

 1. David

  Dr. Persson, Wågen och Kingen känns som självklara ämnen för förlängningar. Även Ahrling som du säger känns solkar, imponerade stort under de få matcher han hann spela.

  Efter det känns det som att det MÅSTE in ”spets”, ”kvalité” eller vad man nu vill kalla det. Spelare som är värvda för att producera framåt. Spelare som hittar av målet. Speciellt på forwardssidan där det börjar bli lite ont om platser.

 2. Jonte

  * Danne och Henke Sedin
  * Jakob Silfverberg
  * Peter Popovic
  * Andreas Dackell
  * Patrik Ekwall

  Kommer någon av dessa löser jag säsongskort i september!

 3. lelle

  Glöm inte bort killen som står för all underhållning.

  Det ska vara jobbigt att möta Löven

  Let´s go Tylor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.