Hästen flörtar med Engman?

Läser på Mjörnbergs blogg (hockeysverige.se) att Vita Hästen ska vara intresserade av att knyta åt sig Lövens VD/klubbchef Johan Engman.

Så här skriver han:

"Trovärdiga källor gör gällande att Vita Hästen är intresserade av att knyta till sig Johan Engman som i dagsläget agerar klubbchef och VD i just Björklöven. Att slipade affärsmänniskor inspireras av varandras tänk och att man i sin strävan efter att stärka upp sin organisation med rätt typ av kompetenta krafter och bli proffsiga med o snarare än proffsiga med å fått ett gott öga till Engman. Som i sin tur uppenbarligen ser både en och annan ljuspunkt i tänket söderut. "

 

Ja, silly season handlar ju inte bara om spelarvärvningar och nog kan det ligga något i det här. Dock tror jag personligen att det ska mycket till för att Engman ska packa flyttlasset till Norrköping.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. mathias

    Hej

    kan du hålla utkik och uppdatera vad som händer med Tylor Michel? (Om han skriver på för ett annat lag eller för björklöven)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.